Pár
Anotace: ... krás i smutků zároven...
Pár pátků, co zbylo
mi tiše ze vzpomínek vylov
a se mnou zjisti,
že my dva jsme jediní čistí...
Pár vět, pár slov
pár příběhů a nad vším postav krov
at nezničí to ti, co vědí,
že k životu nelze být tvrdý..
Pár všeho,pár z nás a prostě pár
než zhltne to ten neochějný žár
než budem moci dodat jen
že to i tamto je prostě naše zem...
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Striptérka, Barci, James Libustka, Karlik, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)