Když se moc tlačí na pilu, je to někdy k ničemu. Lepší je, nechat se překvapit! :-))
27.06.2011 23:12:00 | hloubavá
Nande se možno víc nešťastných dušiček... ale přecik to tak nemusí být... také byl čas, kdy jsem si řekla, že to nechám náhodě. Neumím hledat... dycinky si někdo našel mě. Nevím, zdali bych se dnes nebránila... nic mi nechybí...
27.06.2011 17:27:00 | NikitaNikaT.
Já občas plaším a lidi tak straším. Ale psi který štěkaj (občas) nekoušou :D
27.06.2011 10:36:00 | E.T.Jane
:-)))Tak nepřeháněj, hrůzu nenaháněj, nebo se Culík bude bát:-)))).Hezký den:-)
27.06.2011 09:35:00 | CULIKATÁ