Rozhovor na poličce
Hrnečky si povídaly,
co to lidé posnídali...
čerstvý rohlík s paštikou
a vánočku velikou.
"A copak ty, milý brachu,
nemáš srdce plné strachu,
než do tebe nalijí
vařící čas bylinný?"
"Jářku, milý sousede,
vždycky se mi povede
zatnout zuby - porcelán:
Vždyť v tom přeci nejsem sám!"
Přečteno 363x
Tipy 17
Poslední tipující: srozumeni, Pevya, ilona, Amable seňor Marek, Donne, EM EM, Juan Francesco de Faro, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)