Helena II
Anotace: Pokračování, pro veliký úspěch ...
Helena helena
má krásná ramena
i pro její kolena
se Ti hlava zamotá.
Hela Hela
utéc realitě
moc by chtěla.
Hela Hela
dospělá nedospělá
ve dne jak malé dítě
v noci jak bohyně Afrodité
její úsměv okouzlí Tě !
Helena Helena
nedobitná jak Bastila
stále a stále mi unikala
a přece jednoho dne padla.
Já ji říkám Helen, jsme jenom lidi
pokoušel se o ni už i černoch Tidi.
Její svět je každému z nás cizí
v nestřeženém okamžiku vždy zmizí.
Byla nedobitná jak moje stará bytná,
a nebo jenom nedorozumněním - smutná?
Komentáře (0)