Anotace: . . .
Líbí se mi jako první uvedené krédo v Tvém profilu, tahle báseň ho pro mě do určité míry vystihla :)
30.06.2011 21:03:00 | Sanmaro
i skok do neznáma
je životem pln
jen dny neví jaký šaty
budou mít
zda v očích klid azuru
či ocel bouře
ani hoře není hoře..
když nezabije duši ..
i hluší slyší sny a přání
kusem chleba chutná darování
vteřin..uvnitř či vně
a srdce jde...a jde
hledat svůj lesní kout.
27.06.2011 14:09:00 | Mbonita