jen přítel
Do tváře ti slunce vstoupí
neznají tě vždyť jsou hloupí.
Tvoje srdce s duší vřelou
nepoznal tě nikdo celou.
Vidět tvoji nitra krásu
nechtěl jinde žití spásu.
Pro tvůj úsměv světa kraj
srdce k srdci láskou hraj.
Pod obláčkem deště ron
ve tvé duši kouzla tón.
Jsi můj přítel vždycky věř
nad tvou něhou bílý keř.
Přečteno 420x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Jiná, Psavec, divoska_jaja, CULIKATÁ, Elyona, Květka Š., labuť, Marsinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)