Anotace: ...
Zajímavé...Všem by nejspíš bylo lépe, kdyby si mohli pročistit myšlenky, jenže ne všichni to dokáží... Já bohužel patřím mezi ty, kterým už není pomoci... Stačí si přečíst mou báseň Na rozloučenou... Vážně dobré... Nutí to člověka se zamyslet...:)
08.10.2011 14:12:00 | Dark Princess
to mě nikdy nenapadlo..... ono by to ale asi mělo velký úspěch... kdyby si člověk mohl udělat "klystýr mozku"... vše ven.. :)
04.07.2011 11:52:00 | excited