Anotace: je to tak
hele, hele....co ten neuspořádanej text? je to tam nahnácaný osekaný...ou! ale st za obsah a obraty i když tebe a zebe, nebe...no to už je lepší jebe :))
Ps: nezle být s člověkem co ti vše zakazuje a snaží se tě měnit, takovej člověk by měl nejdřív začít u sebe než začne vykřikovat příkazy...
27.06.2011 23:05:00 | whiolet