Invalidní důchod
Dnes ráno mi přidělili
Invalidní důchod
Že prý práci sem nevymyslel,
Tak uznali způsob !
Že budu mít jistotu
Stálého to příjmu
Na nájem to nestačí
Chcípnu v mezaninu…..
Lejstra jsem jim doložil
Od felčarů , z posudku
Problémy mi dělali,
Nakonec dospěli k rozsudku…
Že jsem práce neschopný
To já dávno věděl !
Avšak, že jsem bez Ega ?
Natrhli mi prdel !
Od zítra již tedy
Pobírám svou rentu
Zakoupil jsem si dnes
Na to peněženku…
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, PIPSQUEAK, EM EM, ilona, CULIKATÁ, Květka Š., ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)