Promítání mysli
Anotace: ......miluju tě......
Jsi pro mě naplněním
věřím
bez tebe samota je zlá
poblázněná baletka na dálnici
osobních traumat
jsem hladová dávat
tobě
všechno co jsem schopná cítit
co ve mně bolí
jako modlitba
o navrácení rovnováhy
jsem posedlá
vášní
k tvým očím
ve kterých doufám nacházet
pochopení
mého bláznění
uprostřed těla
mysli
tolik se snažím
být sebou kdysi
teď
zapřená
dáváš mi naději
že budu jednou
zase svá
bez bolesti
procitání
pořád ještě pálím
na dotek
ikdyž nevím
zda je to správné
nebo byla vše moje vina
chtělA JSEM NĚKDY PŘÍLIŠ
než bylo možno přijmout?
pro tebe
změnila bych i osobnost
mého jména
větrnost
na hodná žena
hlavně v tvé náručí
to ostatní je nesmyslnost
to ty jsi jedinou možností
jak žít
a nestat se
uzavřeností s konečným řešením
jsi mojí silou
když nevím
co sama se sebou
jsi milostí seslanou
pro poslední procitnutí
z beznaděje
závislostí
bez následků
Přečteno 611x
Tipy 60
Poslední tipující: gallatea, CORONATION, Stoneman, Jiří I.Zahradník, cevert, jita.1965, Emmelia, V.N.Losinský, James Libustka, Noc17, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)