Vzpomínky a současnost
Anotace: Čas na přátelství
Vzpomínky a současnost
Chato pod Obřany svítíš v paměti
na dobu kdy malé byly naše děti
jak rozrůstaly se barumáků rodinky
přibývaly tu na pasece chatičky
na brigády jezdívalo se s nadšením
stavba koupaliště byla skvělým řešením
voda v bazénu ó jak byla příjemná
péče o hosty a strava úžasná
Naše děti vzpomínají na to moc rády
nacházely tu při hrách své kamarády
rády jezdí sem našich dětí rodiny
do krásné lesnaté hostýnské krajiny
Dlouhá léta tu máme pani Žákovou
pečuje o nás se svojí rodinou
Už tak rychle neběháme nehoníme míč
a těžce si přiznáváme že je mládí pryč
Jedno nám však stále zůstává
bavíme se jako za mlada
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (0)