U táboráku

U táboráku

Anotace: Pohoda

U táboráku

Plnost života je v tento čas
rodí se písně
jedna za druhou zase a zas

Měsíc prosvítá nad černý les
oheň plápolá
jak dobře u srdce je nám dnes

Nad Obřany luna jako loni putuje
vzájemnost a písně působí pozitivně

Ze vzpomínek na mládí někdy zebe
nás hřeje táborák a hvězdné nebe

Čas se nám tu tuze rychle naklání
těšíme se za rok zas na shledání
Autor kojanova, 28.06.2011
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí