Zase na koni
Pustím si porno, možná trochu tvrdé
Pohádku kde jsou zvířátka tak i lidé
Koník řehtá, žena se slastně tváří
A slunce je objímá svojí září
Paprsky hladí hřebce po srsti,
Žena se vesele pod ním prstí.
V ústech svírá ten velký, rudý…
Kam nestačí pusa používá údy.
Však přichází velké finále!
„Vše to nespolkneš pro pana krále!
Ty vole, ty píčo ona to fakt dala.“
Jen za to ta podívaná stála.
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Viva La Roma
Komentáře (0)