Diamantový dážď..
Búrky na Saturne sú neprestajné
blesky vo vysokom tlaku podpália
obidve krídla, viac nemám, neprajné
podmienky besnenie hrôz nespomalia
horúce plyny v stálej blýskavici
diamantový dážď spustili hustý
o chvíľu podobný som šperkovnici
najdrahších kameňov blýskavé krusty
zdobia ma od hlavy po päty, v krídlach
zlepených, do ktorých viac nenazbieram
netopier bol som, už nie, na nosidlách
spím.. v zuboch najkrajší diamant zvieram
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, la loba, Doradan, Gabrielle, Mbonita, Květka Š., PIPSQUEAK, Donne, labuť, James Libustka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)