Věnováno
Že krásu v bodlácích
Nevidí každý
Že zámky v oblacích
Nestojí navždy
Že potlesk jedince
Je motor davu
Že sázkou na mince
Ztrácíme hlavu
Že slova bez citu
Ve větru mizí
Že máš li ulitu
Nehledáš cizí
Že v časech bez boje
Zahálí múzy
Rýmy jsou náboje
A básník uzi
Dokud se nestřílí
Spí duše poetů
Usla jen na chvíli
A chystá odvetu.
Přečteno 349x
Tipy 37
Poslední tipující: Radhuza, Denael, tato22, zvířenka, Live to fight, Maryje..., E.T.Jane, jvacl, Gabrielle, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)