...je krasna, plna smutneni, ale zivot o tom neni pokud nechceme:)))...s laskou Y...
24.10.2014 21:59:05 | Yazmin
Každý z nás si píše životní báseň a v každé jsou i krásné části i ve Tvé budou!
30.06.2011 07:40:00 | labuť
Tak vstaň hned
a zabarvi tu šeď!
Do života spěchej,
ruce v klíně
občas klidně
nechej :D
Suprová!!
29.06.2011 08:47:00 | E.T.Jane
Hm,ruce v klíně...jééje,taky mě cosi napadá... :)Každopádně za básničku velká pochvala!
29.06.2011 01:36:00 | ilona
Tvé ruce ti padly do klína, jé, nesmutni, tam s nimi můžeš dělat věcí ..., a samé radostné! :o))
Pozn.: I v cizím klínu to není špatné! (znám z vyprávění, samozřejmě!)
ST! Na povzbuzení a inspiraci ...
28.06.2011 22:01:00 | Zasr. romantik