..že motýli mají křídla, to je známo, ale mají taky srdce..?
Já ledasčím byl v tom minulém světě
v paměti leccos uvízlo mi snad,
tak naivnost mi zbyla od hříběte
a rozvahu mi dodal vodopád
Však k otázce, co mnohé z nás hněte,
motýlí zda srdce bije daktylem,
pomlčím. Vždyť v tom minulém světě
já ledasčím byl, jen ne motýlem
:o)
Jiří
30.06.2011 20:36:00 | j.c.
co dokáží muži - chce se mi zašeptat
že žena rozhoří se krásným plamenem
až dech se úží - když křídla bez záplat
rozprostře nad moři hloubavost žen :)
29.06.2011 08:59:00 | šuměnka
Juuuu, Tvoje první básnička tady :-)
Je něžná, s dotekem motýla ...
a i když lehce smutná, moc krásná ...
29.06.2011 06:32:00 | Bambulka
Motýlí křídla jsou krásně něžné snění, jen pro sváteční chvíle to není pro obyčejné snění každodenní. Sestřičko krásnéééééééééééééé, děkuji :-)))
28.06.2011 23:25:00 | kasparoza