O štěstí
Anotace: Na každého čeká, ke každému přijde, ale nikdo neví kdy.
Budu-li věřit na osud, zeptám se,
kdy přijde moje štěstí.
Zeptám si i pána Boha,
který vše vytvořil.
Mým štěstím bude víra v druhé lidi a láska,
co palce podrží mi.
Dívek je na světě velká spousta a čekají,
až uvidí svého prince.
Já, chudý poustevník,
chodím krajinou a hledám tu jedinou.
Než ji najdu,
budu, naděj rozdávat,
potom už jen vroucně milovat.
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: XaYa, seh, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)