Anotace: Před pár dny chytil rybář v zatopeném lomu v Mikulově dravou piraňu. Před časem se to také podařilo jednomu rybáři na řece Dřevnici.
k pousmání, však fakta mluví jasně
že piraňa když plonková je, tak nenamáhá dásně :))
02.07.2011 08:42:00 | šuměnka
*fuj, chtěla jsem pochopitelně napsat piraně, ne pirani. I když kdo ví, možná to byl vážně piraň a ne piraňa.
29.06.2011 19:19:00 | divoska_jaja
I pirani potřebují potravu. Určitě za to dostaneš ocenění od Greenpeace. :-D
29.06.2011 19:17:00 | divoska_jaja
Jestli ona tam nebyla nasazená nějakou mikulovskou zhrzenou děvčicou :-))
ST!
29.06.2011 15:33:00 | jita.1965