Současnost
Jsem rozviklaný zub
co bolí svoje okolí
co silný je jak dub
ale nevydrží cokoliv.
Jsem hejno orlů bělohlavých
co sráží srnu útokem
a do mých vlasů vítr halí
prohry s plným úrokem.
Jsem jak slabá hvězda
co dokresluje oblohu
a i když se to nezdá
nežertuji o Bohu.
Nejsem sluncem v tvojí duši
nejsem tvoje znamení
málo co si nevytuším
když mě hryže svědomí.
Tak tu stojím v celé kráse
otylost mým přítelem
s pneumatikou pevně v pase
nenávistí rozdělen.
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, E.T.Jane, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)