Rozpadlé
Srdce pohřbené v rakvi,
Zasypané těžkými kameny.
Ještě trošku potichu bije,
Snad dá si někdo tu práci,
Vykope hrob a ono
Přežije.
Minuty ubíhají.
Čas je mocným pánem.
Kostelní zvony půlnoc odbíjí
A jejich hlas zní tichým sálem.
Nářky srdeční nikdo neslyší,
Zvony vše přehluší.
A tak vydechne naposled,
Strachem rozpadlé
Na kusy.
Přečteno 309x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, ECHO PARAZIT, Emmelia, ilona, Maryje..., Judita, CULIKATÁ, E.T.Jane, Květka Š., la loba
Komentáře (0)