Anotace: Tak, prostě přilítne si..vmetu pár písmenek do řádků...a přilítne zas..
Takové básně jsou nejlepší...
někdy stačí jedno,dvě slova
a už se veršuje.
Tak jen tak dál.
A pěkný den.
30.06.2011 12:11:00 | Květka Š.
DKD,DK,HZ….aj.nicky- Jste zvláštní člověk. Máte drsné vyjadřování, které budí dojem, že jste velmi zlá. Ale fakt nevím..Umíte rozumět i těžkým básním a přesto vypadá, že nerozumíte lidským citům. Vaše básně mají jasný rukopis. I komentáře. Hlavně ty negativní.. Přesto neodolám a Vaše básně si čtu. Nenechávají mě chladnou a tak to má asi být..Díky za reakci. A jsem si jista, že negativní dorazí záhy v nějaké mé příští..
A jsem ukecaná, to jste trefila!
30.06.2011 11:05:00 | E.T.Jane
Fantazii v žádném případě neodřezávat.Vykouzlila zřejmě už hezkou řádku nádherných básniček a jistě ještě vykouzlí.
30.06.2011 09:26:00 | Donne