První třetí páté
Anotace: je to slátanina?? ano, proč se ptáte???
První mlha na tvých skráních,
První duha ve tvých dlaních,
První tuha v malování,
První, druhá, nejsi k mání…
Třetí v řadě na lásku,
Třetí v haldě podvazků,
Třetí oko na punčoše,
Třetí holka pro panoše…
Páté kolo u vozu,
Páté molo přívozu
Páté sólo pro ženicha
Páté slovo v domě ticha…
Přečteno 339x
Tipy 25
Poslední tipující: poustevník Jirka, jita.1965, Houda, Zasr. romantik, Maryje..., s.e.n, hatlapatla, Psavec, vodnař, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)