Tady ta báseňka pro mě hrozně moc znamená...za tu Ti mnohokrát děkuji...o))
05.08.2011 13:53:00 | střelkyně1
Kapuš, nemusí člověk brouzdat meziřádky, slzu na kraji mám, když Tvé veršíky pročítám. ST!*** jenom smím dát, Tobě posílám...
12.07.2011 12:55:00 | NikitaNikaT.
Vanu Ti radostně nad hlavou
a sypu květů záplavou
bys ve vůni se poztrácela
a rozkvetla v nich třeba celá...:)
01.07.2011 19:49:00 | šuměnka
Mně se moc líbí...a taky jsem ráda, že Tě zase čtu.
Duševní sliz tu vidím jinde a není vůbec sladkej, zato se poměrně nechutně táhne..
(omlouvám se Kapce, že to píšu sem, ale dost jsem se vytočila; občas se objeví kritika literu za to, že se tady spíš chválí, tak si někdo asi myslí, že půjde najust hlavou proti proudu - smysl tohoto mi ovšem uniká)
30.06.2011 19:05:00 | Hazentla
mít se kam vracet..k lidem které milujeme je nádherné a to nejduležitější!!!! Hezky napsané
30.06.2011 14:37:00 | xoxoxo