Pokoj č. 7
Po stěnách stíny se plazí
Mouchy v hlavě mi bzučí
Byla noc a bylo ráno
Probudilo mně jedovaté chladno
Bílé nekonečné prázdno
Bílé nekonečné temno
Které nosím stále v sobě
Hodiny na zdi vyprávějí příběh
O hledání a smutku
Prostěradla a lůžka
Dopsala mi tužka.
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)