Šeptáš
Jsi tu i dnes, neboj, vím
Šeptáš si do vánku o krásách života
Tak snad víš, že dovál i k mým uším
Říct Ti to do očí s prsty v Tvé dlani
Už se mi tady nepodaří
Tak snad víš, jak moc se mi stýská
Pořád…
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)