Temná noc
Temná noc,
občas tak tajemná,
tajemná noc,
je opět nejasná.
Hvězdy jsou
někdy schované,
hvězdy nejsou,
k nám příbuzné.
A ty bloudíš,
a nevíš,
kam vlastně patříš.
Pak měsíc vyjde
a cestu ukáže,
a vyjde slunce,
milovat tě dokáže.
Pak oči se rozjasní,
oči už nepláčou,
a ty živote nezhasni,
tu jiskřičku báječnou.
Temná noc,
opět přichází,
ta černá noc,
již něco ji schází.
Tajemno, strach, bolest,
už není,
s každým zatměním,
vždy se v radost mění.
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)