Nemám poslání
Anotace: reflexe téhle doby http://www.novinky.cz/domaci/237613-facebookovou-generaci-opustila-energie-v-boji-proti-politikum.html
žiju v malém národě
s pochybnými názory
politické postoje
slýchat se mi příčí
moci tak se postavit
lhářům podvodníkům
hodit těžkým kamenem
plané sliby zničit
nemám žádné poslání
měnit vodu ve víno
vést vojáky do boje
ani cinkat klíči
jsem jen malým člověkem
s revolverem u hlavy
až vytáhnou náboje
bude všechno v !!!
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Květka Š., ECHO PARAZIT
Komentáře (3)
Komentujících (3)