RADA
Anotace: Rada pro ty ztracené - a že jich není málo...
Všichni mluví, slyšíš hlasy,
Udělej to a pak zas tohle,
Děláš správně? Nevíš. Asi.
Jsi zmatený na první pohled.
Ptáváš se často sám sebe,
Proč nedali ti návod k žití,
Teď koukáš na hvězdné nebe
A nevíš, co tvé srdce cítí.
Stal ses teď součástí davu,
Jsi jedna z hloupých ovcí stáda.
Tak zapoj už trošku hlavu!
Konečně ukaž světu záda.
Tak bojuj za každý nádech!
Nech Lásku prostoupit tvým tělem!
Važ si štěstí, uč se v pádech,
A pak už půjdeš správným směrem!
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, labuť, Květka Š., tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)