Darja
Anotace: 26-06-2011
Sbírka:
Darja
Brodíš se, dál už nevíš kam,
potokem krve, v dálce svítá,
pak padáš na černou zem
a nevíš… je to sen?
„Darjooo!
probuď seeeee“
V prašivým bytě posedlá tmou...
hledám tě, jdu za tebou,
v dálce svítá, ty světlo nevidíš
… i když už jsem blíž.
Komentáře (0)