Odpusť
Odpusť mi, že dívám se na tvou nahou duši.
To tělo ji opravdu sluší.
Krejčí byl mistr.
Ale to ty víš.
Miluju ty barvy z rána,
když oblíkáš se ...
jsi táááák jak vločka lásky
taješ mi na půnebí
a zas přijdeš s novým časem
zavírám už brány očí
dnes vyprodáno
Bůh se směje ¦¦¦
těla naše mrtvá leží
a my rozprostřeni zas v úsměvu nekonečna...
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)