SNAD TO NĚKDO POCHOPÍ
Polarit lidského myšlení
opisuje kružnici bytí či nebytí
jak vejít…..tam!
kde láska k životu pramení
a kde bůh,jako slunce stále svítí
jak nespadnout mezi stíny
jak udržet si čisté rysy osobnosti
a emocionální stabilitu citů
jak mít víru a ne viny
a pochopit prenatální období dospělosti
bez přetvářek a bez limitů
vnímat lidské reakce
a profitovat s nich
život jako horská dráha,atrakce
kde nesčetná rivalita a emoce
listovat v srdci,jako z knih
vyčíst nestabilitu duše
když je jí nejhůř a zle
proč nezavrhnout ale pochopit
kde jsou citové hranice ženy i muže
a sociální cítění,proč nás zve
do labyrintu,kde není snadné ho vytvořit
protože tenhle svět
nabízí úplně všechno
ale ne jistotu
že tě,někdo někdy pochopí!
Protože tenhle svět
je směsice dobrého i zlého
tak musíš ty,ukázat snahu i ochotu
ať to tvé srdce tolik nebolí!
Přečteno 297x
Tipy 29
Poslední tipující: Maryje..., la loba, Mbonita, labuť, Juan Francesco de Faro, Judita, CULIKATÁ, hašlerka, hatlapatla, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)