Mele se spravedlivě
Výstavní písmena
abecedy mučedníků
se shlukují do pozic
obranných...
Zkřížili cestu
větvím vět,
které vyprávěly
o lidech obraných...
Smutně kroutili hlavami
a krotili slzy na krajíčku
v dolíčku, když se nikdo nedíval,
jejich oči tápaly a topily se v slzách...
...kde chytnout se záchrany,
když voda si mlela svoje břehy...
jako upovídaná slečna,
kterou zajímá jenom
vlastní budoucnost
a na ostatní
hází hříchy...
...nebyl by to ale život,
kdyby boží mlýny nemlely spravedlivě...
v duetu myšlenek
Přečteno 239x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, hašlerka, labuť, Leedram, Květka Š., Maryje..., Kapka
Komentáře (0)