Víš, kulíšku, ty píšeš, že moc nepovedená...není to pravda..liter nám dává možnost našich sdělení a každý je z nějakého důvodu sdělujeme...to jsem si zafilozofovala (šílený slovo)mně se líbí ...ty fakt pracuješ v tiskárně? tam to taky musí vonět...Luca_69 a bberushka mi před rokem vydali 3 kousky mých říkanek uveřejněných na literu..obdivuju tu knížečku a vůbec netuším jak vznikla...svázaná v krásném obalu...Jsi v tiskárně, kde se tisknou i knihy? Musí to být zajímavá práce...Opatruj se a hezký víkend.
10.02.2006 13:34:00 | Hančí
křupáni desek se ke sněhu hodí mám rád kontrast Pokud jsi myslel ty černé gramofonové:-D 100
08.02.2006 17:02:00 | Pavel Kotrba