Svítíš mi v srdci,
svítíš mi v duši
svítíš mi pro radost, štěstí i naději
to světlo je jak další oči
jimiž se na svět dívám raději
31.08.2011 06:19:00 | Koza
Jo a tohle světýlko, buď si jistá,na Tebe léčebné léčky chystá..
Světýlko na blatech po setmění
dokud se krev v inkoust nepromění
Děkujeme oběma za nepřetržitou dodávku...:-))
05.07.2011 16:08:00 | zvířenka
jo je to ta nejlepší ženská..je prostě úžasná,jedinečná
ST Tobě i jí:-)
03.07.2011 21:31:00 | Mbonita
I ty mi svítíš v době tísní
když neseš louče k rukávu
když problémy se v řadě tísní
a já jdu k Tobě na kávu...
I Ty mi svítíš v čase splínů
když hvězdy z očí zazáří
když mysl mám jak plastelínu
a kleknu k Tvému oltáři...
mám Tě tak ráda! Jo, už jsi básnířka - tak až příště nebudeš stíhat, už si rovnou vymýšlej nové rýmy :)
02.07.2011 21:17:00 | šuměnka