S nadějí steskem i běsem
Návrat na koleje skonalého času
skákat z pražce na pražec
a co chvíli pád
rovnou do ostružiní
Sám sobě dát si záhlavec
a ránu bičem
když opěvuji trasu
mršin vzpomínek
namísto cesty kapradím
a lesem
kde straší
a víly-čarodějky
se jen míhají
s nadějí steskem i běsem
když neradím se s duší
a svou vizi
mnohým cizí
pohřbívám znovu zaživa
…stěží je rodu kočičího
to by měla jen devět životů…
Přečteno 416x
Tipy 44
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Ricarda Haner Lowery, Emmelia, Anjesis, ECHO PARAZIT, Jeněcovevzduchukrásného, hloubavá, Danger, James Libustka, staranna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)