samé zet III :)
Anotace: Do třetice zrzavý zajíc Zbyněk.
Zjara zaječice Zuzana ztloustla.
Zrzavý zajíc Zbyněk zklamaně zkoumá Zuzku.
Zuzanko zhubni!
Zaječice Zuzana ztrápeně zkoumá ztloustnutí.
Zakulacená Zuzka zjišťuje …
ztloustnutí zapříčinila změna…
Zbyňkovi zvěstuje zajímavou zprávu.
Zbyněk zradostněl.
Zanedlouho zahradu zaplnili zrzaví zajíčci.
Zuzanka zhubla, zkrásněla.
Zbyněk zvesela zvládá zahradničení, zrzavé zajíčky i Zuzanku.
Zuzanka zamilovaně zaopatřuje Zbyňkovi zajíčky.
Zasévají, zalévají, zaskladňují zásoby.
Začíná zima.
Zbyněk, Zuzka, zajíčci zazimovali.
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: jondys, tato22, khantengri, hloubavá
Komentáře (1)
Komentujících (1)