Z koncertu tak unešena
zdá se tato žena.
Třešně nabízí mi, či jinému?
To přeju ji však zcela.
Její život - malá cela
změní se k nepoznání.
Hodně štěstí.Krásná paní.
ST.
03.07.2011 22:15:00 | Paulín
Závěr je perfektní zakončení, dílko v jistém nádechu porozumění... ST!*** líbí se mně to.
03.07.2011 08:38:00 | NikitaNikaT.