Prší
Prší
prší, prší
a život proudí potůčky mezi stébly trávy
Prší,
prší, prší
kde potkám temné smrtihlavy?
Prší,
prší, prší
a duše slábne
Prší,
prší, prší
krajem melancholie vládne.
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Kamil Princ, Doradan, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)