=(-Ř-) říčka a řeka

=(-Ř-) říčka a řeka

Anotace: ..co v horách pramení Ř..Ř..Ř..

~~~Ř~~~

aaa
- - - -
Řeka,ta někde v horách
..pramení
Řeka je plná
..balvanů,kamení
Řeka je mohutná a taky
..divoká
Řekni mi
..kam řeka tak pospíchá?

Říčka zas teče si
..třeba jenom mezi poli
Řimbaba ta roste
..tam v trávě v údolí
Řehtají koně
..cestou po tom poli
Říkám si
..jak krásné je toto údolí.

Řada tam stojí
..těch statných topolů
Řada je i židlí
..v tom zámku u stolu
Řáholec
..je pohádkový les
Řeknu ti
..jednu pohádku.Chceš?

Řízi,řízi,říz
..řeže se dřevo na polínka
Říčka ti mlýnek
..jen tak tak rozcinká
Řádek už poslední
..jé,v sešitě mi zbyl
Řekla
..bych ti miluji tě,
...kdybys tu můj milý ještě byl...

Řasy mi ozdobí
..slzička malinká
Řetízek od tebe,
..jsi už jen vzpomínka..

~Ř~~~Ř~~~Ř~~~Ř~~~Ř~~~Ř~

Autor Květka Š., 03.07.2011
Přečteno 516x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, střelkyně1, casla, šuměnka, Findë, Maryje..., j.c., CULIKATÁ, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

řeka, říčka, řez a řasy
řadová nás říje spasí :))

04.07.2011 15:42:00 | šuměnka

být odborníkem - logopedem
v houfu dětských klientů
říkanku zvolím tuhle tu,
kdo řekne, odměním ho medem
***
J.

03.07.2011 18:33:00 | j.c.

Pěkná..

03.07.2011 18:25:00 | CULIKATÁ

Ano--O.K.--

03.07.2011 16:44:00 | Doradan

Řetízek básní,dobrý.:-)).

03.07.2011 12:48:00 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí