Anotace: z intimní sbírky - VYTOUŽENÝ LET -
hm..tak to je sedmé nebe jak vyšité z intimní sbírky Tvé :)) Parádní ST!
03.07.2011 21:57:00 | xoxoxo
Bez padáku bos
natlouk' by sis nos.
To ví každé malé dítě.
Však kolikrát jsi na svém ptáku
do toho vlít' bez padáku?
03.07.2011 13:48:00 | Zasr. romantik
Žena za pultem
Býval jsem letec
skoro v kultu
co zažil mraky katapultů
potom mi řekla jedna z pultu
v svítání ranním
chci být tvou ženou
..za ním
03.07.2011 12:32:00 | zenge