Anotace: Sníme své sny, jsou hnacím motorem a někdy se nám daří je i žít...pak dalším kamínkem obohatíme mozaiku života...
Zas se po delší době vracím a vemu si kousek kamínku už dnes
aby jak v Tvé básni zavřel oči a nechal se nést.
07.01.2013 18:54:03 | Danger
téda ta je, STéčková, moc pěkná
12.03.2012 23:02:40 | kočkopes
To je moc krásně řečeno.
Dovolila jsem si tu báseň vypůjčit
a tiše ji šeptám
a věřím v její zapůsobení
na běh života kamaráda
a tak se stane-
že neodejde tak kdesi...
a zůstane.
08.10.2011 18:42:00 | s.e.n
Ani hořká, ani sladká,
básni má, jsi bez pozlátka.
Lidmi nikdy pochopená,
v myšlenkách mých polapená.
Nekonči, ne dnes!
SuperTip za SuperBáseň.
08.10.2011 11:57:00 | francouzka
... jeeeee,
krásná ... snová,
která přeje si mít
ten sen zas a znova
a jednoho dne přestat snít
a sen si vyplnit ...
03.07.2011 14:26:00 | Bambulka