Tma zhasla
Svůj zrak k nebi upírám,
v hvězdy plaché – bledé,
krásný pocit – umírám,
když nůž po hdrle sjede.
Mé oči ještě jednou snad,
naposled než se zaklopí,
zpatří sníh.
V topolech mdlých
tryská krev z lopaty
co vítá křížový zde sad.
Však letos sníh už v červnu spad.
Světlo, tma zhasly kolem,
zchvácený račím morem,
v hlíněné loži pospávám.
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, Azazen, tato22, Doradan, la loba, Findë
Komentáře (1)
Komentujících (1)