Tak jako obraz
si někdy připadám
když chybí mi rám
usedám v loubí snů
a pak jdu hledat
tajemnou květinu
esenci nocí a dnů
krajinu prorůstání zdání a přání
k mání je vše..
co prý člověk chce...opravdově chce
myslíš,že to tak je?...
04.07.2011 16:18:00 | Mbonita
Tak jako loutka
si někdy připadám
když lidé si se mnou hrají
a já nevím kudy a jak sama dál …
To není tvůj případ jsi hvězdička co zde na LITERu nám svítí na cestu i v černo černé noci ... Děkuji ...
04.07.2011 09:21:00 | kasparoza
jó někdy je to bezmotorový plachtění, a někdy si něco málo uřídíme...
Hezký,hlavně když se lítá...:-))
03.07.2011 22:57:00 | zvířenka
Tak jako někdo,
koho znají,
přesto se k němu nehlásí,
tak jako ten,
kdo, aniž hrají,
přesto se v rytmu potácí ...
Hezky, pravdivě ... ST
03.07.2011 18:12:00 | Bambulka
Tak jako rosa v pavučině
buď její okrasou
zacinkni s ránem trávě v klíně
zapískni notu v okaríně
koulej se za krásou...
Tak jako kvítek pampelišek
buď louky vábení
a pozvi mlsky na kalíšek
a do okolí posviť tiše
mnozí to ocení...
03.07.2011 17:28:00 | šuměnka