Slova chvály už byla vyslovena přede mnou,takže já k tomu pouze smekám pomyslný klobouk.
14.03.2006 20:53:00 | Guču
To je úplně dokonalé, skvělý rytmus, slova, má to myšlenku, duši:o) Básníku, tak vítej mezi mé oblíbené, od teď tě tady budu chodit navštěvovat pravidelně:o) zatím páá Sunny
27.02.2006 22:11:00 | Sunny
Po móóóc dlouhé době jsem tu - a zírám - kam se hrabe "Vizír"! Zírám na tu naprostou dokonalost stavby a myšlenky (a nebýt Tvého "rozhovoru" s jednou mne blízkou osobou, ani bych asi nezavítal - ke své škodě ovšem! :-) )
08.02.2006 22:48:00 | Hary_nš
Vidíš to, nejen já si myslím, že je to perfektní - takže... za 100. MTR ;-)
07.02.2006 22:16:00 | Nausika
Podle způsobu smrti, psaní vlastní krví a jména Sergej bych hádal na Jesenina. Vlastně ani hádat nemusím - vždyť je to jasné! A tématem i zpracováním jsi mě mile překvapil.
07.02.2006 20:30:00 | Mourek