Tobě
Tak blízko
a přece daleko.
Má lásko
srdce na měkko
zdá se nám
že máme si co psát.
Nebo ne, či mám tě asi rád?
To neví se tak jistě.
Co víc
při vínu Chardonnay
se otupí as rozum.
A zdá se že víc bych chtěl,
však víš.
Tak daleko jsi
ženo.
Ne, nechci aby bylo ublíženo
nám dvěma víc.
Pro štěstí nastavuji líc
srdce, ba i rub
prý říká se, kde je chlup
je i chuť.
Jak pro koho.
Já radši hebkou tvář
a slova slunce zář.
Otevřenost duše.
Pravím.
Já onu ženu zdravím.
Tímto.
Měj se.
Krásně.
Přečteno 473x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Zasr. romantik, strawbery, hašlerka, Psavec, Kars, Elisha, Donne, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)