Slovem nenasytíš

Slovem nenasytíš

Anotace: Úvaha o poezii

Sbírka: ŽÁRLIVOST

SLOVEM NENASYTÍŠ
Vydat sbírku básní
to každý ani nesmí
Obsah může být děsný
Vlastně snad ani nemůže
čeká-li na odiv a na růže
Takový se dost načeká
cesta uznání je daleká
Těžko je žít bez chleba
Hladovým poezie netřeba
Ani vzletná slova nesytí
pak nesnadné je přežití
Papír že snese všecko
to ví každý i malé děcko
Dnes verše píší už jen milenci
nebo já, a mně podobní šílenci
Někteří mají až strach z básní
Ale kolikrát i oni se také zasní
Proto jejich stav je tak zvláštní
Autor RU 82, 04.07.2011
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Donne, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jo,jo,asi jsem taky šílenec
chybí mi už roky milenec..
a tak pišu,píšu,píšu...

04.07.2011 13:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí