O mně a o Jackiem Chanovi

O mně a o Jackiem Chanovi

Anotace: Variace na téma nás všech

Cítím se osamělý
A tak si znova přečtu zprávu od své kamarádky
Cítím se osamělý i když je kolem mně dost lidí
Není komu to říct
Vím co by mi řekli
"To já někdy taky"
"Na každýho to někdy přijde"
Cítím se osamělý i když mám holku
Nevím proč to přišlo
Je to tady
Vzpomenout si na Boha by teď bylo laciné
Prožil jsem horší časy
To nic nemění na tom jak se teď cítím
Večer dávají hloupej film s Jackiem Chanem
Třeba se taky někdy cítil osamělý
Autor Otakar Ševčík, 04.07.2011
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., la loba, Bambulka, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel