kolotoč
Život můj se roztočil jako kolotoč
někdo na mě zakřičel,rychle z něho skoč.
Tato jízda spanilá líbí se mi moc,
nechce se mi vyskočit,vždyť je mladá noc.
Chci se zbavit starostí,aspoň na víkend,
chlapi ať mě hýčkají a voní životem.
Nějaký se najde už,zajíček či muž,
jsou to všichni pitomci,teď zahrajte mi tuž!
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Kars, Maryje..., hatlapatla
Komentáře (4)
Komentujících (4)