"ON"
V úzké uličce viděla Ho stát,
plakat a naříkat.
Něco ji tam táhlo dál.
Ruce sepnuté měla,
snad modlit by se chtěla?
Nohy přikované k zemi,
ruce jako kámen neposlušné.
Jeho oči prosili ji o radu,
co dělat, když lid myslí jen na zradu?
Komentáře (0)